Allsvenskan i söndags

MAS 1 tog en stabil seger borta mot Åstorp i en viktig match kring nedflyttningsstrecket i div 1. Segersiffrorna var dessutom eventuellt något i underkant då både Thomas och Jonas hade vissa möjligheter till att ta hela poängen. Hans hade ett lovande angrepp på gång när han tyvärr satte bort sig i komplikationerna.

I sista ronden i Allsvenskan den 24/3 så spelar MAS 1 hemma mot Manhem 3 och då krävs det seger eller oavgjort (beroende på hur det går för Manhem 3 dagen innan i mötet mot Limhamn 2) för att säkra kontraktet i div 1.

Tabell och resultat för MAS 1 i div 1.

Det var vissa som var bortresta men utöver det var det ovanligt många återbud i helgens seriespel. Gäller att folk ställer upp i lagmatcherna!

Lagledarna hade svårt att få ihop spelare men Joakim gjorde en insats utöver det vanliga och klubben lyckades få ihop fullt lag i alla 4 MAS-lagen.

Det var en del som gjorde comeback och folk som ställde upp trots att de avsagt sig seriespel denna säsong. Bra av alla som ställde upp!

MAS 2, som var hårdast drabbat av återbud spelade borta mot Kristineberg 2 och kämpade väl men tyvärr blev det förlust med 5-3. Positivt var att de 3 partipoängen räckte för att behålla ledningen i serien.

Tabell och resultat för MAS 2 i div 3.

Nu skiljer det dock endast 1 partipoäng ner till LASK 4 på andra plats och det lär behövas en storseger hemma mot En Passant, Svedala 3 i sista ronden om det ska bli serieseger. 7-1 och saken är klar, annars beroende på LASK 4:s resultat.

I Distriktsserien vann MAS 3 mot LASK 5 med 3,5–1,5 och MAS 4 vann borta mot Limhamn 5 med 5-0. I MAS 4 hoppade Shanphen Thinley in i sista stund och förstärkte laget.

Segrarna innebär att MAS 3 slutade på 2:a plats och MAS 4 på 3:e plats i årets Distriktsserie.

Sluttabell och resultat för MAS 3 & MAS 4 i Distriktsserien 2018/2019.