Malmö AS är klubben för såväl nybörjare som veteraner, proffs som amatörer. Hos oss kan du alltid hitta en jämnstark spelare.

KLUBBEN

Vid Södervärn i Malmö, närmare bestämt på Ahlmansgatan 20B och ett stenkast från Möllevångstorget, hittar du vår fina klubblokal med verksamhet sex dagar i veckan!

Barn- och juniorverksamheten är något som vi satsar extra mycket på. Kontakta klubben för mer information kring juniorträning: malmo100@hotmail.com

Jag vill läsa mer

Bli medlem i Malmö AS!

Som medlem får du delta i alla föreningens arrangemang, såsom turneringar, utbildningar etc. Du får dessutom delta i alla tävlingar som arrangeras av Sveriges Schackförbund och Skånes Schackförbund. Medlemsavgiften är för närvarande 1200 SEK/år för seniorer och 900 SEK för stödmedlemmar. Ungdomar betalar 600 SEK/termin eller 1000 SEK/år. Om du är schackintresserad men inte har ambition att spela så mycket, så kan du välja att bli stödmedlem.

Vårt bankgiro är 832-6902 (skriv namn och personnummer).

Läs mer och bli medlem

Upptäck fördelarna med att bli sponsor

Som sponsor till klubben bidrar du med att stötta klubbens verksamhet. Kontakta Roger C Magnusson: malmo100@hotmail.com

Utveckla dig med schack!

Schack är ett spel för alla åldrar. Man kan lära sig detta fantastiska spel när man vill i livet. Oavsett ålder eller ursprung, ung som gammal, kvinnor och män, kan spela på lika villkor.

  • Schack utvecklar minnet
  • Schack förbättrar koncentrationen
  • Schack utvecklar det logiska tänkandet
  • Schack utvecklar fantasin och kreativiteten..

SENASTE NYHETERNA

Under nyheter kan du läsa om det senaste,  kommande arrangemang, tävlingsinbjudningar med mera.