Malmö AS är klubben för såväl nybörjare som veteraner, proffs som amatörer. Hos oss kan du alltid hitta en jämnstark spelare.

KLUBBEN

Vid Södervärn i Malmö, närmare bestämt på Ahlmansgatan 20B och ett stenkast från Möllevångstorget, hittar du vår fina klubblokal med verksamhet sex dagar i veckan!

Barn- och juniorverksamheten är något som vi satsar extra mycket på. Kontakta klubben för mer information kring juniorträning: malmo100@hotmail.com

Jag vill läsa mer

Bli medlem i Malmö AS!

Som medlem får du delta i alla föreningens arrangemang, såsom turneringar, utbildningar etc. Du får dessutom delta i alla tävlingar som arrangeras av Sveriges Schackförbund och Skånes Schackförbund. Medlemsavgiften är för närvarande 1200 SEK/år för seniorer och 900 SEK för stödmedlemmar. Ungdomar betalar 600 SEK/termin. Om du är schackintresserad men inte har ambition att spela så mycket, så kan du välja att bli stödmedlem.

Är du ny medlem så erbjuder vi rabatt på stödmedlemskapet under första säsongen. Vill du sedan uppdatera ditt medlemskap så att du kan börja spela rankade partier med mera så erlägger du bara mellanskillnaden som saknas. Läs mer här.

Vårt bankgiro är 832-6902 (skriv namn och personnummer).

Läs mer och bli medlem

Upptäck fördelarna med att bli sponsor

Som sponsor till klubben bidrar du med att stötta klubbens verksamhet. Kontakta Roger C Magnusson: malmo100@hotmail.com

Utveckla dig med schack!

Schack är ett spel för alla åldrar. Man kan lära sig detta fantastiska spel när man vill i livet. Oavsett ålder eller ursprung, ung som gammal, kvinnor och män, kan spela på lika villkor.

  • Schack utvecklar minnet
  • Schack förbättrar koncentrationen
  • Schack utvecklar det logiska tänkandet
  • Schack utvecklar fantasin och kreativiteten..

SENASTE NYHETERNA

Under nyheter kan du läsa om det senaste,  kommande arrangemang, tävlingsinbjudningar med mera.