Malmö AS är klubben för såväl nybörjare som veteraner, proffs som amatörer. Hos oss kan du alltid hitta en jämnstark spelare.

KLUBBEN

Vid Södervärn i Malmö, närmare bestämt på Ahlmansgatan 20B och ett stenkast från Möllevångstorget, hittar du vår fina klubblokal med verksamhet sex dagar i veckan!

Barn- och juniorverksamheten är något som vi satsar extra mycket på med flera specialutbildade tränare, bl a Jonas Lindahl, Gert Larsson och eldsjälen Olle Persson som även fått pris av Svenska Schackförbundet för sin insatser inom ungdomsverksamheten!

Jag vill läsa mer

Bli medlem i Malmö AS!

Som medlem får du delta i alla föreningens arrangemang, såsom turneringar, utbildningar etc. Du får dessutom delta i alla tävlingar som arrangeras av Sveriges Schackförbund och Skånes Schackförbund. Medlemsavgiften är för närvarande 1200 SEK/år för seniorer och 600 SEK för stödmedlemmar. Ungdomar betalar 600 SEK/termin eller 1000 SEK/år. Om du är schackintresserad men inte har ambition att spela, så kan du välja att bli stödmedlem.

Vårt bankgiro är 832-6902 (skriv namn och personnummer).

Bli medlem

Upptäck fördelarna med att bli sponsor

Som sponsor till klubben bidrar du med att hjälpa våra ungdomar i ett spel som tränar dem i logiskt och strategiskt tänkande. Flera oberoende studier visar att schack ökar ungdomars förmåga att lösa olika matematiska och logiska problem. Andra positiva effekter är förbättrad koncentration och ökad visualiseringsförmåga.

Utveckla dig med schack!

Schack är ett spel för alla åldrar. Man kan lära sig detta fantastiska spel när man vill i livet. Oavsett ålder eller ursprung, ung som gammal, kvinnor och män, kan spela på lika villkor.

  • Schack utvecklar minnet
  • Schack förbättrar koncentrationen
  • Schack utvecklar det logiska tänkandet
  • Schack utvecklar fantasin och kreativiteten..

SENASTE NYHETERNA

På vår blogg kan du läsa om de senaste nyheterna, kommande arrangemang och tävlingsinbjudningar.