Noah vinnare i Skåne Open

Skåne Open har precis färdigspelats på Katedralskolan i Lund och i klassen yngre miniorer (spelades färdigt igår, lördag) vann Noah Gebre Hiwot, Malmö AS på imponerande 6,5 poäng och tappade endast en halv poäng på de sju ronderna. Stort grattis från klubben!!!

noah280x280
Noah Gebre Hiwot, bild från ett tidigare tillfälle. Foto: Stefan Printz

På andra och tredje plats kom sen de duktiga LASK-bröderna Ludvig och Oscar Morell.

På tionde plats på fina 4 poäng kom Theodor Stedman, Malmö AS som gjorde sin första tävling, tillhörde dessutom  de yngsta deltagarna i gruppen yngre miniorer men var trots det den enda som tog poäng mot klubbkompisen Noah i det 34 deltagare starka startfältet. Imponerande!

Slutställning Yngre Miniorer.

I miniorklassen var klubben också representerad och där vann Oscar Jönsson, SK Sandlöparen (7 av 7) före Fabian Andersson, Ronneby SK och Asker Malmström, Malmö AS som delade andraplatsen på 5,5 poäng. En fin insats av Asker, grattis till pallplatsen! Och nästa gång får du ta revansch mot turneringsvinnaren Oscar.

Morris Tegnér, Malmö AS kom på en stark femteplats på 4 poäng efter en bra slutspurt idag (söndag).

Christian Zeman, Malmö AS kämpade bra och blev nia på 3 poäng efter att ha mött starkt motstånd.

Slutställning Miniorer.

I  den sammanslagna senior- och juniorklassen var klubbens enda representant Joakim Wahlström som avslutade med en vinst i sista ronden men det räckte tyvärr inte riktigt till ett ratingpris.

Vann gjorde David Lundberg, LASK före Johan Sigeman, LASK båda 5,5 poäng och trea blev Tomasz Szczepanowski Helsingborgs ASK på 5 poäng.