Our sponsors

MOBILE LABS AB
Platinum Sponsor

Main sponsor since 2014

AKROPOLIS
Silver Level Sponsor

Malmös främsta grekiska restaurant

CASA MIA
Bronze Level Sponsor

Malmös mest ambitiösa italienska restaurant

SPONSORPAKET

MATCHSKJORTA

Att synas på våra matchskjortor med ert företags logotype är ett av de stora mervärdena med att vara med och sponsra Malmö AS.

Under hela säsongen 2016/17 kommer våra schackspelare i Elitserielaget bära dessa skjortor och göra reklam för just ert företag. Samt kommer klubbens sytrelse och sponsoransvariga hjälpa till med nya affärskontakter som kan vara betydelsefulla för ert företag!

I Platina-paketet får ert företag den största och finaste platsen under klubbens huvudsponsor Mobile Labs.

Väljer ni istället Diamant-paketet får ert företag en annan mycket intressant plats, nämligen på framsidan och bredvid Malmö AS logotype.

Med Guld-paketet får ni er logotype på vänster eller höger ärm.

VARFÖR SPONSRA?

Som sponsor till klubben bidrar du med att hjälpa våra ungdomar i ett spel som tränar dem i logiskt och strategist tänkande. Flera oberoende studier visar att schack ökar ungdomars förmåga att lösa olika matematiska och logiska problem. Andra positiva effekter är förbättrad koncentration och ökad visualiseringsförmåga.

Samtidigt ges ni möjlighet att träffa och spela med någon av våra stormästare i schack! Är du nyfiken att prata minnen med GM Ulf Andersson? Eller kanske du vill testa dina schackkunskaper med vår nyblivne OS-mästare GM Baadur Jobava?